Oktatás

Az oktatás mindig is a jövő záloga és korfüggetlen. Sokan nem hisznek, vagy mélységesen csalódottak s jelenlegi oktatási rendszerekben. Nem ok nélkül.

Ugyanakkor tapasztalat, hogy megfelelő programokban előadóként tartott idő nem veszteség volt, hanem mindenki számára nyereség.

Az ügyfélnek könnyebbé vált az élete, jobban átlátta a gazdálkodási és a hatósági munkát. Egyúttal a hatóságnak is könyebbé vált a maga elbírálási és ellenőrzési feladata, mert nem kellett mindig „Ádámtól és Évától” elindulni.

 

Ha bármilyen oktatási programban gyakorlati tapasztalattal rendelkező előadó tart előadást – az mindig életszagú, s közel hozza az emberhez az elméleti anyagot a tankönyvi tudást. Ráadásul használhatóvá, alkalmazhatóvá is teszi.

Oktatás keretében természetesen lehetőség van kiránduló iskolai csoportok, tankörök igény szerinti képzésére, összevonva a földrajz, a történelem, a biológia és a természet- valamint a környezetismeret összekombinálásával.

Az erdővel csodák hajthatók végre, főleg ha az ember mer és tud előrébb tekinteni néhány napnál, akkár messze tovább, mint a saját élete. Ahogy ez már megtörtént  sokszor, sok helyütt, mert ehhez nem kell csak egy ember, aki fákat ültetett,