Környezetgazdálkodás, mint a jövő lehetősége

Környezetvédelmi feladatok a továbblépése már a környezetgazdálkodás kérdését érinti.

Elmerengett-e már azon valaha, hogy a telephelyén évente hány m3 csapadékvizet foghatna meg, ami megfelelő tárolás után akár a kommunális rendszerekbe, akár a telephely öntözésére jól használhatna, s ami a jelenlegi nyugtalan időjárási körülmények között kis befektetéssel nagy költséghatékonyságot és élhetőbb környezetet teremtene Önnek és munkavállalóinak egyaránt? Sokan sajnos még a gondolatig sem jutnak el.

S mindez továbbfejleszthető a szürke- és barna szennyvizek megfelelő szétválasztásával és irányított felhasználásával.

 

Gondolt-e már arra, hogy hogyan lehetne egy telephely áram és hőfelhasználását hulladékra, azok feldolgozására építve megfelezni-megharmadolni? Függetlenné válni a nagy közműszolgáltatóktól, sziget üzemmódban, valóban alternatív rendszerként létezni? Legyen az ipar, szálloda, közület. Van lehetőség és szerencsére van megoldás is. Egyedül az Ön igénye számít. S az igényét a pénztárcán keresztül hamar lehet a leghamarabb igazolni. S mindezek tetejébe nemhogy új szemetet keletkeztetne, hanem a megtermelt szemét-hulladék mennyiségét is csökkenti. Gazdaságilag jól járni és tenni a környezetért. Egyszerre.

 

Van elképzelése hogy a jelenleg veszélyes hulladéknak minősülő szennyvíziszappal mégis mit lehetne csinálni? S a fahamuval? S a zöldhulladékkal? S ezek ötvözetével? Hogyan lehetne visszaforgatni. S egyes építőipari törmelékek holt anyagát hogyan lehetne élővé és éltetővé tenni?

 

 

Nekünk nem csak elképzelésünk van, hanem komplex megoldásokat kínálunk